Justícia renova la il·luminació de la seu judicial de Sueca per a millorar l'eficiència energètica

12/10/2019

- Justícia inverteix més de 45.000 euros per a incrementar l'estalvi en aquesta seu judicial
- L'obra està finançada pel Fons d'Inversió en Diversificació i Estalvi d'Energia i emmarcada en els fons europeus Jessica



La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha finalitzat les obres de substitució i millora de la il·luminació a la seu judicial de Sueca.

Les obres, amb una inversió de 45.413 euros, han consistit en el subministrament i la instal·lació de lluminàries de tecnologia, LED per a reemplaçar les que s'havien quedat obsoletes.

Amb els treballs de canvi d'il·luminació a LED a la seu judicial de Sueca es veurà reduïda la potència instal·lada a l'edifici, la qual cosa, juntament amb els nous sistemes de regulació i encesa automàtica, contribuirà a l'estalvi d'energia i disminuirà considerablement la facturació d'energia consumida.

Els treballs també han inclòs l'adequació de les zones de l'edifici que assolien les recomanacions d'il·luminació i requerien un reforç.

Pla d'eficiència energètica

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha posat en marxa un pla d'eficiència energètica a les seus judicials amb l'objectiu de reduir el consum i exercir un paper exemplificador en matèria d'estalvi i eficiència energètica.

En aquesta línia, aquesta actuació està finançada pel Fons d'Inversió en Diversificació i Estalvi d'Energia (FIDAE) i emmarcada en els fons Jessica de la Unió Europea, unes ajudes encaminades a realitzar projectes de desenvolupament urbà sostenible.