El Consell col·labora amb la CEV per a estudiar com agilitzar els tràmits entre l'Administració i les empreses

29/05/2020

- La Generalitat usarà l'ajuda de la CEV per a avançar en mesures per a evitar l'excés de burocràcia i facilitar la competitivitat


El Consell ha aprovat la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) per a estudiar com agilitzar els tràmits entre l'Administració autonòmica i les empreses.

D'aquesta manera, la CEV ajudarà la Generalitat a identificar les càrregues administratives que afecten els emprenedors i proposarà millores per a la simplificació administrativa.

Les aportacions de la CEV serviran per a avançar en la simplificació administrativa que, en última instància, afavorirà la competitivitat del teixit empresarial valencià.

En aquest sentit, l'extensa xarxa d'associacions i federacions empresarials permet a la CEV la ràpida realització de consultes i l'accés a informació fiable i contrastada sobre la incidència dels tràmits administratius en l'activitat econòmica.

Per la seua banda, la Generalitat utilitzarà la informació facilitada per la CEV per a avançar en mesures per a assolir una administració digital que evite la burocràcia excessiva.